SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Agancsbozót

: Agancsbozót

Kiadás:

Bukarest, 1990

Kiadó:

Kriterion Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

673 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9732601744

tartalom:

Részlet a könyvből: Lassan kezdte visszanyerni az öntudatát. Érezte, alatta kő van, válla és elbillent feje is kőnek támaszkodik, tehát valaki egy sziklafal tövébe ültette. Aztán rájött, hogy ülő helyzetből csúszhatott le valamennyire, hisz gyámoltalanul kétfele billent térdei közt bámulva előre a töredezett szürke semmibe. Nehezen kapott levegőt, minden lélegzetvételre szúró fájdalom éledt újra bordái között. Tekintete bakancsára esett, ekkor rádöbbent, a nyűtt lábbeliken túl a sziklatalaj talán háromméternyi lehetett s ott megszakadt. Kétoldalt meredek szurdok falai sejlettek, megpróbált föllátni rajtuk, majd lassan kezdte kivenni az égbe nyúló szakadozott peremeken megkapaszkodó vézna borókabokrokat s a gyalogfenyő fekete-zöld sávját. A két sziklaváll valahol messze, túl a szemhatáron, torokként nyílott szürke-zöld, távoli erdős világra, melyet inkább vágyott, mint érzékelt a tovakószáló bágyadt tekintet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!