SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ali csacsi és a többiek

: Ali csacsi és a többiek

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Mese

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Bölcs Bagoly

Terjedelem:

30 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631115291

tartalom:

A bölcs és szeretetre méltó tudós, az ősvilági állatok híres kutatója utoljára hozzátok szólt, gyerekek. Régi, boldog vakációkról mesél, kedves állatpajtásokról: Tomi kutyáról, Berci csókáról, no meg a kitűnő vízhordó szamárról, Ali csacsiról. Az elvadult öreg kertben és az öreg ház verandáján soha nem unatkoznak a gyerekek, mindig találnak megfigyelnivalót, bolondozó állatpajtásaikkal is mindig történik valami. Az igaz történetek megtanítanak arra, hogy akár az állatok viselkedését figyelitek, akár a patak medrét vizsgáltjátok, akár csak egy fűszálat is komolyan szemügyre vesztek - a mindig érdekes és csodálatos természet titkai tárulnak fel előttetek. Új Bölcs Bagoly könyvünket ismét Reich Károly kedves rajzai illusztrálják, mint a Pajtások a házban és a ház körül című korábbi testvérkötetet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!