SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ama tőrök

: Ama tőrök

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631404811

tartalom:

A hetvenes évek elejére, egy jellegzetes vidéki egyetemi város világába vezeti el Pósa Zoltán műve az olvasókat. Oda, ahol irodalmi szalonokba illő disputák és nyakló nélküli vedelések váltják egymást, s ahol a kérdés: profi vagy amatőr – sorsválasztó, sorsformáló erőként „működik”…

Sokan írták már meg – nem is rosszul – a periférián kallódó félművészek kálváriáját. Divattá lett a deviancia és az antiintellektualizmus dicsérete is. Regényemben arról szólnék: minő megalázó kompromisszumokra kényszerül egy igazi tehetség itt és most alkotói létének megőrzéséért. Hogyan szorulnak margóra „par excellence” alkotó értelmiségi fiatalok, s járják végig kényszerből a csak kívülállók számára mutatós, elegáns kallódás, sőt züllés pokoli bugyrait, míg engedni kénytelenek.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!