SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Apát keresek

: Apát keresek

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632113799

tartalom:

Az író írja könyvéről: "E regényem hőse, Elekes János , olyan, mint a legtöbb mai fiatal, csak sorsa nehezebb az átlagosnál. Apját nem ismeri, anyját korán elveszti, állami gondozásban nő fel, és szerez szakmát, s a vidéki fiú nekivág szerencsét próbálni Budapesten. Látszólag nem történik vele semmi, mint legtöbbünkkel, de az élet az ő számára is tartogat próbákat és meglepetéseket, nagy magányosságában elhatározza, megkeresi apját, így próbálja felkutatni nemcsak édesanyja, de saját múltját is. Remélem hogy megszeretik és megértik hősömet. Ezt a regényt minden állami gondozottnak ajánlottam, és mindazoknak is, akik úgy érzik, velük nem történik semmi. Mindazoknak, akiken igazán múlik, milyen lesz ez az ország. Lakható-e vagy lakhatalan. S bár nem kedvelem a nagy szavakat, azt szeretném, ha ezzel a könyvvel segíthettem volna egy kicsit lakhatóbbá tenni a mindennapok szürke forradalmában, mert hiszek az akaratban, tehetségben, becsületben, s hiszem, végük csak ez számít az életben, a munkában, a boldogulásban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!