SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Aranykéz utcai szép napok

: Aranykéz utcai szép napok

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1948

Kiadó:

Hungária Könykiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

170 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Az Aranykéz utcai szép napok legtöbb elbeszélésének a szerelem a témája. Elvétett, kárpótlást kereső, kalandos-fűszeres, reménytelen és még sokféle szerelem történeteit olvashatjuk a könyv lapjairól: jól ismert Krúdy-figurákkal találkozhatunk újra, kik köré a művész színes, gazdag álomvilágot varázsol, s kiket oly rokonszenvvel kísér útjaikra, hogy mi is szeretjük őket, de amikor már-már komolyan vennénk érzelmeiket, ironikus fölénnyel tekint le rájuk, megmosolyogtatja velünk hőseit, titkolt érzelmességünket. Olyanok ezek az írások, olyan valóságosak és lebegőek, mint azok a történetek, melyek az ébrenlét és az álom határmezsgyéjén születnek, mikor a test még érzi a napi munka fáradalmait, de a képzelet már szabadon csatangol, szép és szomorú emlékei színhelyére tér vissza újra és újra - száll, barangol, megy, merre kedve, vonzalma hívja.

leírás:

A borító lejár. A védőborító két darabban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!