SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ármány éneke

: Ármány éneke

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Kalandor könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Hadak Útja

Terjedelem:

303 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638637013

tartalom:

"Beléptek a hasadékba. Levente haladt elől. A hasadékot emberkéz, vájta a sziklába, a tökéletesen függőleges falak és a vízszintesre kifaragott mennyezet árulkodott erről. Az alagút talán húsz-huszonöt lépés hosszú lehetett, aztán kiöblösödött és befutott, egy hosszan elnyúló udvarszerűségbe, mely odafentről kapta a fényt. Egy természetes hasadékban álltak, ami oldalszélességét tekintve meglepően szűknek bizonyult az irdatlan magasságokba törő sziklafalak mellett. Az "udvar" túloldalán folytatódott az emberkéz alkotta vájat, melynek keskeny bejáratához folyondárral benőtt lépcsősor vezetett, a lépcsősor tetején a bejárat két oldalán egy-egy kőből faragott szárnyas oroszlánt lehetett látni. A griffeket ülő helyzetben alkotta az ismeretlen művész, kitárt szárnyaik összenőttek, mintegy boltozatot képeztek a bejárat felett, mellső mancsaikban különös tárgyakat tartottak: a balszélső egy kardot emelt a magasba, társa egy hatalmas ivókürtöt szorongatott. - Miféle állatok ezek? - kérdezte Levente. - Szerintem az istergami oroszlánok felelte a vadász. - A tarjáni regösök a mai napig énekelnek róluk. Ezek a csudaállatok még Hunor és Magor idejében éltek, ha jól látom, az ott Nimród kürtjét tartja a mancsában, a másik valami kardot fog... - Azt a kardot emeli magasba, amit itt látsz a kezemben - mondta Levente olyan nyugalommal a hangjában, mintha csak az időjárásról beszélne."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!