SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Árpádvér

: Árpádvér

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

178 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Történelmi regény: ˝A folyó partján hangos gyereksereg rikoltozott. Voltak közöttük jobbágyfiúk, de voltak úrigyerekek is. Csak abból lehetett őket egymástól megkülönböztetni, hogy a jobbágygyerekeknek bőrzekéjük volt, az úrfiaknak pedig bársonydolmánykájuk. De sáros, rongyos volt már a kis zeke is, a kis dolmány is. Nem csoda, mert háborúst játszottak. Egyik csapat magyar csapat volt, a másik görög. A magyaroknak nem volt a görögökkel szemben semmi előnyük: mindenik egyforma hévvel verekedett a maga zászlajáért. A görögök vezére egy szeplősképű jobbágyfiú volt. Vitézül harcolt s az izzadság úgy csorgott róla a nagy igyekezetben, mint a vontató lóról. - Huj, görög, huj! - Hajrá, magyar! Szűz Mária nevével! ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!