SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az álarcosok

: Az álarcosok

Kiadás:

h. n., 1992

Kiadó:

Bethlen Gábor Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

435 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Ki elhiszed magadban a csodát. Nagy szenvedélyek. Utak. Tévutak. Valóság és mítosz. Történelem és álom. Művészet és politika. Az egyén identitása és az ősöktől meghatározott alkata, sorsa. Atyák és fiak egymás űzése,egymás iránti vágya. A Hiány. Valahol egyszer, az Idők időtlen kapujában megtörtént a Bűn, és minden generációnak tudattalan vagy tudatosan, minden sikeres vagy elvetélt cselekedetében meg kell vele harcolni a Fényre-törésekor vagy a Sötétségbe-zuhanásakor. Ez mondható el röviden Ferdinandy Mihály családregény-sorozata témájáról. "Széchenyi, Kossuth, Wesselényi, Görgey, Haynau csinálják a történelmet, de a Szentgáliak élik meg" - írja A Szentgáliak megjelenésekor, 1943-ban a kötet borítóján a recenzor.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!