SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az elhagyott falu

: Az elhagyott falu

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Göncöl Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639183288

tartalom:

"Elment a buszgarázs előtt, átkelt a keskeny fahídon a koszos patak felett, elhaladt az egykori bálterem vak ablakai előtt, és aztán belépett az Egységbe. Lekezelt mindenkivel, majd kivett a hűtőből egy üveg Soproni Ászok sört, azt letette a pultra Attila elé, aki kinyitotta a palackot. Ő elvett egy poharat, kétdecis vizespoharat, mert azt szerette, és leült a bejárattal szemben, úgy, hogy a nyitott ajtón kilásson. Mögötte általában Gyula ücsörgött, a túlsarokban Jani, ha úgy adódott asztalánál ült Karcsi, Attila keresztrejtvényt fejtett a pult mögött, és nemigen szólt senki egy szót sem. A nyitott ajtón kilátott az útra, látta ki megy, ki jön, és honnan és hová. Fönn pedig, mint valami tökéletes kép a keretben, a kék ég hátterében az összenőtt templomok kettős tornya magasodott méltóságteljesen. Töltött poharába az üvegből, s pontosan tudta, hogy ő már soha többé sehol nem lesz ennyire otthon."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!