SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az elveszett cirkáló; A megkerült cirkáló

: Az elveszett cirkáló; A megkerült cirkáló

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

P. Howard sorozat

Terjedelem:

360 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631413772

tartalom:

˝A cirkálót az egész angol haditengerészet keresi, hiábavaló a fáradozásuk. A hajót ugyanis Piszkos Fred lopta el. További helyszínek:kikötők, kocsmák, hajófedélzetek, hadügyminisztériumok, szalonok, kávéházak és éttermek, ahol "az úri közönség táncol", továbbá ahol felirat figyelmeztet szolidan: "Belépés ingyenes, kilépés életveszélyes" Szereplők: Piszkos Fred, a Kapitány, Fülig Jimmy, a róla elnevezett Wágner úr, a bájos Pepita Ophélia, azaz legendás fő -és feledhetetlenül karakterisztikus mellékszereplők. Egyikéből lesz a másik. Idő: pénz. Klasszikus Rejtő-műveket kap kézhez az olvasó a most induló sorozat első kötetének két "alapművében". Az elveszett cirkáló és A megkerült cirkáló c. regények "konzervatív" s tán ezért is magával ragadó kalandokkal fagyasztják a vért az olvasók ereiben, amikor nem épp az írások elévülhetetlen humora ragad magával. A sorozat újdonsága, hogy ezerkilencszázharmincas, -negyvenes évekbeli "ősszövegek" alapján készült e kiadás.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!