SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az ezüsthomloku vándor

: Az ezüsthomloku vándor

Kiadás:

Budapest, 1926

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Írómesterek

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

„Az élet a legszebb rejtvény, amely születéseddel neked feladványul adatott, s egyetlen hálád a természettel szemben az lehet és az legyen, hogy méltóképp tudj gyönyörködni e felséges emberi életnek ne csak a kicsinyes részleteiben, hanem főként a térbeli és időbeli nagyszerű egészében. Senki, te se fogod kinyithatni a nagy világtitkok zárait, jól tudod te ezt, de mindegy... te csak hallgasd a benned is élő Isten, a rejtett Isten sugalmazó súgó szavát s mondd tollal utána: mentől hűebben mondod utána azt, amit ő neked az életről mond s amit te a magad invenciójának tartasz, annál igazabb lesz a poézised s annál jobban fogsz tetszeni annak a rejtett Istennek, aki a te igazi közönséged, s aki a poézist igazában arra teremtette, hogy... kedvet csináljon az emberiségnek az élethez!” részlet Pekár Gyula bevezető önéletrajzából

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!