SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az öreg Will. Három dráma

: Az öreg Will. Három dráma

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Mundus Magyar Egyetemi Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mundus - Új Irodalom

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639501085

tartalom:

˝A mediterrán mondavilág legendás alakja Ariadné, a krétai királyleány, aki föllázad a zsarnoki törvény ellen, megmenti az ország ellenségének, Thészeusz athéni királyfinak az életét. A fiatalok egymás oldalán megtalálják a boldogságot. ˝Ariadné fonala˝ a szerelem, amely végigvezet az életen, története az ifjúság drámája, a holnap ígérete. - Európai hatalom volt-e a 17. századi Erdély, vagy török vazallusállam?˝ ˝Bethlen Gábor fejedelem idejében talán az előbbi. Hatalom és erkölcs, előretekintés és realitásérzék, - ebből fakad a drámai konfliktus a magyar történelemnek egy - talán kevésbé sötét - pillanatában.˝ ˝Vége a zajos sikernek, Will, a színész-költő hazatér szülővárosába. Nagysága azonban nehezen fér meg a kisváros szűk világában. Will keserűen kacag és nevetve háborog. Sorsa véget ér, de legendája örökéletűvé válik. Mindannyiunk lelkéből hordoz egy darabot, még ha az utókor emlékezetében a neve: William Shakespeare.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!