SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az ünneprontók

: Az ünneprontók

Kiadás:

Ohio, 1989

Kiadó:

Hazánk Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

397 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Családregény? Igen. Méghozzá Thomas Mann-i mélységű. Történelmi regény? Igen. Az előző századvég Magyarországának, Erzsébet királyné meggyilkolása idejének historikus alaposságú, ugyanakkor életteli és szórakoztató rajza. Szerelmi regény? Igen. Habár több mint szokatlan, mert két "ünneprontó" testvér, Szentgáli Péter és Tamás - egy művészi-tudósi ambíciókkal jócskán megvert nemesi család sarjai - saját, rontó szépségű nagynénje, Emma szerelmi tanítványa. Emma egyébként szerelembe töri a fiúk Rómában élő történész-nagybátyját, Jenőt is. Krimi? Igen. Mert a fivérek csak fondorlatba csomagolt gyilkossággal tudnak megszabadulni felnőtté válásukat végzetesen akadályozó mesternőjüktől. A regény krimi-rétegének csattanója: Emma négymillió koronát hagy végrendeletében a kiöregedett prostituáltak menhelyére. Műfaja mindezeken felül még érzelmes utazás is, Szegeden, Debrecenben és Tokaj-Hegyalján."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!