SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az utolsó Bethlen

: Az utolsó Bethlen

Kiadás:

Bukarest, 1968

Kiadó:

Irodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Egy embert fényes nappal a nyílt utcán meggyilkolnak: cinkosok-e hát a szemtanúk? Ki és mi fogta le a kezüket, miért nem siettek a szemük előtt elpusztuló ember segítségére, miféle lelkiismeret, miféle lélek, milyen erkölcs nevében váltak hallgatag és tétlen bűnrészeseivé a gyilkosságnak? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keres választ új, izgalmas riportkötetében Beke György, aki ez alkalommal a heves összecsapások és különös emberi sorsok nyitját kutatja. A grófból lett szocialista agrármérnök, az amerikás székely, a bukaresti szolgálólány, a jósnő, a kiskorú bűnöző nyomába szegődik az író pszichológiai tudásával, s a jó nyomozó buzgalmával, és kezünkbe adja titkukat.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!