SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Bál

: Bál

Kiadás:

h. n., 1991

Kiadó:

Széphalom Könyvműhely

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"1965-ben születtem Sopronban. Tizennyolc éves koromig nagyjából mindig ugyanannak a szobának falaira, tárgyaira nyitottam fel szemem reggel. Az ezután következő meglepett ébredések ehhez képest szinte elképzelhetetlenek. Bakaként Baján, szőlőművesként a Somló hegyen, hátizsákos gyógyszer- és élelmiszerhordóként Szászrégenben, táborszervezőként Csíkszeredában és Gyergyóhegyen, és mindemellett egyre halványuló jelleggel bölcsészként Pesten. Mennyi igaz ebből a kavargásból itt a papíron, ha én tudom, hogy mégis egyetlen élet ez? Most pedig íme a mérleg, amelynek egyik karja - valahonnét el kellene menni, a másik - valahová meg kellene érkezni. Süllyed és emelkedik Budapest és Kolozsvár. De ez már egy másik kötet. Nem tudom." Kun Árpád

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!