SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Beavatkozás

: Beavatkozás

Kiadás:

Kolozsvár, 1974

Kiadó:

Dacia Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

100 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Egy törekvő fiatal nyomozó, aki mindig valami "nagy ügyről" álmodik, végül is egy rejtélyes gyilkosság formájában megkapja, amire vágyott. A szerző fordulatos, izgalmas utakon bonyolítja a nyomozás szálait, és olyan meglepő kalandokba keveri hősét, amelyek egyrészt kielégítik az olyan olvasó igényét, aki a detektív-históriákban a logikumot szereti, másrészt lekötik az olyan olvasó figyelmét is, aki a meglepő, izgalmas, rendkívüli környezetben játszódó kalandok híve, és a groteszkbe hajló irodalomnak is barátja. De túl minden kalandon, Páskándi Géza komoly figyelmeztetéssel fordul az olvasóhoz: a misztikus fanatizmus, a fanatizmus általában nemcsak embertelen, hanem az adott körülmények között agresszíven emberellenes formát is ölthet, és akkor nincs más lehetőség, mint harcolni ellene a megsemmisítésig. A Beavatkozást ez az erkölcsi-eszmei mondanivaló emeli az átlag bűnügyi történetek fölé."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!