SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Bizalmas vallomások

: Bizalmas vallomások

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új Magyar Regények

Terjedelem:

277 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Vannak könyvek a könyvek özönében és sokféleségében, amelyek leginkább egy barátot kereső és összetartó mozdulattal rokoníthatók, egy kézfogással talán; s a mozdulatnak tartalma van: figyelem és bizalom koncentrációja. Vannak könyvek, ahol az író és olvasó közti távolságot a legelső mondatok áthidalják - a szerző jelen van, kapcsolata az olvasóval magától értetődően közvetlen; egyénisége, emberségének minősége olyan valóságos az olvasó számára, mint maga a könyv, az olvasmány, amit kezében tart. Ilyen rendhagyó írás Török Sándor: Bizalmas vallomások című munkája. Vallomások könyve, évtizedek munkásságának foglalata. Vallomások az író fiatal korából, és vallomások a későbbi évekből, a mából; személyes és közérdekű közlendők. Hogyan lehet humorral, derűvel, fortélyos kis fogásokkal elviselni az életet, megközelíteni a világ dolgait - valahogy így indul a kötet, ezt mondja el hol keserű, hol csúfolódó vagy vidám, de mindig bátor, magabízó és bizalmas vallomásaiban a pályája kezdetén álló író; s hogy hogyan, miféle felelősségekkel kell élnünk - erről szólnak a további írások. A morális felelősség húzódik szigorú számvetésének mélyén is, melyben eredményeket és kudarcokat felmérve, élete ügyeit és tanulságait összegezi. Összegezi, s közben előrenéz: hogyan tovább? A szerző úgy gondolja, hogy az embernek végül is sikerülhet - hogy sikerülni fog. Ez könyvének végső tanulsága.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!