SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Bolhacirkusz, Mese habbal

: Bolhacirkusz, Mese habbal

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

500 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Amikor a kötet első kiadása megjelent (Spitzer Aladár nyomdász betűivel és az író keserves költségén), heteken belül oly hírre tett szert, hogy még az ügyészség figyelmét is felkeltette, aminek következtében egyik napról a másikra el is koboztatott a kötet. Egyszóval, ha nem is dicstelen, de igen-igen rövid volt a pályafutása, bár a körülötte gyűrűző események méeg éveken keresztül nyugtalansággal töltötték az író napjait és aggodalmakkal, gondokkal teli az éjszakáit. Pedig még fiatal voltam, amikor íródott a kötet, alig egy, másfél évvel rá, hogy hazajöttem Dél-Amerikából, tehát 27-ben vagy 28-ban, és akkor még meggyőződéssel is vallottam a magyar közmondást: "Nem az a legény, aki üt, hanem aki állja!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!