SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Bolygó magyarok

: Bolygó magyarok

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Turul Szépmíves Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Turul szépmíves könyvek

Terjedelem:

302 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝A háború utáni életben gyökeret verni nem tudó, külföldre szakadt magyarság regénye ez a könyv. Hőse robusztus, őserejű egyéniség, aki szerencsésebb időkben és szerencsésebb nép fiaként a töténelmet és a civilizációt irányíthatná... Így hazátlanul, meghasonlottan bolyong Párisban és - gumiköpenyeket ragaszt; országok helyett egy kopott asztaltársaság vezére és mecénása... Egy szerencsétlen szerelem a züllés útjára viszi... Végigbukdácsol a franciaországi nyomor minden állomásán. Marseille... idegenlégió... betegség, menhely... Mi állítja mégis lábra? A fajában rejlő, utolsó pillanatban feltámadó hatalmas életösztön, a munka, melyet újra megtalál és egy csendes asszony feléje nyújtott keze... Megdöbbentően őszinte és élményszerű ez a könyv; a személyes átélés tisztítótüzén megnemesült írás. Írója nem misztifikál a stílus görögtüzével; az élet ismerőinek egyszerűségével mutat rá a legmélyebb dolgokra: születés, halál, szerelem, nyomor, boldogság, munka...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!