SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Búcsú Európától

: Búcsú Európától

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Officina

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

201 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Tíz óra elmúlt. Claire estélyiruhában járta be a szobákat, a sarkában Henryvel, aki nagy tálcát tartott a kezében. Claire cigarettával tömte a kisebb-nagyobb tartókat, az asztalokra a poharak sorát rakta ki, ellenőrizte, hogy a feketekávés burák alatt mindenütt van-e szesz, rendezgetett, lelkiismeretesen és kissé lelkesen. Ő a nagy szalón karosszékében olvasott, ahonnan végiglátott az egész lakáson. Priugle középkori esszéi nagyon lekötötték, lázadozva gondolt arra, hogy nemsokára csengetés tépi szét a csöndet, akkor kénytelen lesz a könyvet letenni és órákig, talán reggelig beszélgetni, inni és táncolni, emberekkel piszkolódni, hazudni, mert persze ezek a felületes néhány órás együttlétek nem történhetnek meg erőltetett általánosítások, hazug énkijátszások, a színészi munka bizonyos alacsonyabbrendű teljesítményei nélkül. Nem is tudta pontosan, hogy Claire kiket hívott meg s hogy a meghívottak kiket hozhatnak magukkal...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!