SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Budapest I-II.

: Budapest I-II.

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Pesti Szalon Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pesti Szalon Könyvek

Terjedelem:

384 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637994998

tartalom:

Kóbor Tamás abban az időben kezdett el írni, amikor nagyvárossá cseperedett a siheder Budapest, s amikor bizony a budapestiek kellemes, naiv szívdobogással mentek végig az aszfalton, egy magyar világváros szenzációjával.
Kóbor Tamás igazi budapesti író, Budapest igazi írója. Regényében megelevenednek – a ma embere számára is élvezhető, felismerhető képekben – ezek a mocsarakra épített, fényes paloták.
A regény, akárcsak Molnár Ferenc Az éhes város a, mese, mesés nagyvárosi, világvárosi történet, gyönyörű városképekkel, gazdag társasági élettel, az üzletek világának kitűnő leírásával. A főhős, Éva elegáns, tartózkodó, szép lány. Előkelő szeretője, az államtitkár most szakított vele, mert megnősült. Éva belvárosi sétája a bizonytalan egzisztencia megnyilatkozása, de alkalomkeresés is a szeretők újratalálkozására.
Akárcsak Molnár Ferenc regénye, ez is korrajzregény, szenvedélyes és szomorú karriertörténet. A századelő Budapestjének története, amelynek hétköznapjaira fővárosunk mai élete kísértetiesen hasonlít.

leírás:

A két kötet egybekötve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!