SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Cilantro

: Cilantro

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Ecoprint Kft.

Kategóriák:

Magyar irodalom Pszichológia Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

91 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630054442

tartalom:

˝Egyszer érdemes lenne felmérést készíteni, melyik pszichológus miért választotta ezt a pályát. Néhányuk minden bizonnyal, mert nem érezte jól magát a bőrében és változtatni akart ezen, ami tiszteletreméltó. A technikai felkészültség azonban nem automatikusan az önmegismeréshez vezető ösvény. Tudással felvértezve sem sikerült kikerülniük a tévedhetetlenség bénító reflektorfényéből. Nem sikerült lebontaniuk személyiségük fejlesztésének börtönfalait, azt a kőkemény önvédelmet, amit valamilyen módon az élet, a rájuk kényszerített korlátok, vélt vagy valós megaláztatások alakítottak ki bennük. Megelégedtek azzal, hogy másokon tudnak (vagy kevésbé) segíteni, ami hasznos létük érzésének fontos eleme...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!