SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Csirip-szótár

: Csirip-szótár

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Figyelj! Most mondok egy olyan újat, amit még nem tudok" - mondja ennek a kis könyvnek a főszereplője, hőse, beszélője, kérdezője, az író óvodás korú kislánya, Csirip. Egy nyiladozó szemű, nyiladozó értelmű kisgyerek teszi fel kérdéseit, mondja el szülőt megnevettető-megkönnyeztető felismeréseit és félreismeréseit az őt körülvevő világról. Ebben az üde, napfényes, játékos könyvecskében Csiripé az első szó, az utolsó szó, a vezérszólam. Mégsem gyermekszáj-, hanem inkább "apaszáj" - gyűjteményt tart kezében az olvasó, amely segít abban, hogyan teremtsen igazán szülői, melegen érzelmes, mégis objektív, valóságra nevelést szolgáló kapcsolatot egy gyermekkel, hogyan közeledjék a gyermek különös csodavilágához.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!