SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Édes mostohatestvérek

: Édes mostohatestvérek

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

100 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635009852

tartalom:

"Lakner Artúr Édes mostoha című darabja egy gyermekregény, 50 évvel ezelőtt világsikert aratott filmje évek óta éli másodvirágzását. Az anyátlan kislány, és a gonosznak híresztelt "mostoha" egymásra találása az utóbbi esztendőkben mintegy félmillió olvasót és 100 000 nézőt ragadott meg. A jövőt türelmetlenül fürkésző mai gyerekek izgatottan keresték az eseménylánc folytatását. Az ő kérésükre szőtte tovább a történetet a Lakner bácsi néven jól ismert író leánya: Lakner Lívia. Az új házasságból Erzsikének kistestvére - és a regénynek Édes mostohatestvérek címen folytatása született. A hajdani könyv meleg hangvételét átmentve felbukkan itt már a modern világ ezer érdekessége. Karate és lovaglás, nyomozás "szellemekkel", külföldi útiélmények, álarcosbál váltogatják egymást az új gyermekregényben. Dalok, kották egészítik ki a fordulatos történetet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!