SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Egmont-nyitány

: Egmont-nyitány

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630786300

tartalom:

˝A tizenegy éves Bandika 1957 nyarán a lovakat gyötrő, gyűlöletes jegest tartja legfőbb ellenségének. Kisgyerekként - bár sok minden lát maga körül és hall a családtagjaitól - nem tudhatja, hogy az ostoros embernél is félelmetesebb a világ, amiben élnek. Szülei kétségek között avatják be a titokba: másnap útra kelnek, elhagyják Magyarországot. Mi sarkallta őket, hogy meghozzák ezt a döntést? A regény egy népes család sorság mutatja be 1945-től, attól kezdve, hogy Olga, egy felvidéki város görög katolikus esperesének lánya férjhez ment egy anyaországi borkereskedő-likőrgyáros legkisebb fiához, Andráshoz... 1956 őszén nagyon gyakran játszották a rádióban Beethoven Egmont-nyitányát, amely így sokak számára a szabadság himnuszává vált.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!