SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Egyedül mindenkivel

: Egyedül mindenkivel

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Révész Béla Munkái

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A kis regény egy Géza nevű fiatalember sorsáról szól, jobban mondva: Gézának sorsa fölött álmélkodó, jajgató, nyöszörgő szavaiból, gondolataiból áll csupán, amelyek között, mint fatönk, gyökér a tavaszi folyón, úsznak a valóság menetének, a történésnek Gézán kívül levő mozzanatai: szavak és mozdulatok. Révész nem kívülről, mellette vagy fölülről látja az életet, amelyről szuggesztív, dús zenei szólamokat, leitmotívokat, jellemző szóakkordokat közöl az olvasóval, hanem belefúrja magát a beteg lélekbe (s van-e lélek, amely nem beteg?), körülveszi magát súlyos levegőjével, kóros ködével, amelynek minden lendületét, gomolygását megérzi s megérezteti (az a csudás, hogy mindezt csak szavakkal!) s amelybe a külső világ úgy feszül be, olyan erőszakkal, mint beteg szemébe a sápadt, éjjeli lázaktól ernyedtté csitult hajnal."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!