SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Előtanulmányok a Szép epikus korszakunk című regényhez

: Előtanulmányok a Szép epikus korszakunk című regényhez

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632717589

tartalom:

"Az Árvízmentesítő Társulat volt zsilipőre, fél lábára béna, háborús rokkant, hanyatt dönti a feleségét a padlón, és egy faszenes vasalóval vasalni kezdi az asszony újabb gyerektől gömbölyödő hasát, Kiss mérnök dereka viszont tovább vastagodik. Egy biológia-földrajz-testnevelés szakos, "évszázados tapasztalattal" rendelkező tanár összegörnyed a szörpautomata előtt, mint egy szükségét végző kutya, egy XIV. századi templomszolga taligán tolja plébánosa tetemét a temetőbe. A város egyik ablakából véres húsdarabok, emberi végtagok hullnak, egy építkezésen dolgozó segédmunkás leesik a második emeleti állványról, és bordáit összetörik az utána repülő téglák: ez az esemény bizonyos mértékig mindenre kihatással van, akár évszázadokkal a baleset előtt történt, akár hónapokkal később C. községben, a Matsópuszta felé vezető út lejtőjén esténként és éjszakánként szokatlan száguldozás kezdődik."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!