SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Enyém az élet

: Enyém az élet

Kiadás:

Budapest, 1933

Kiadó:

Kókai Lajos könyvkereskedése

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az egyik suttogva titokzatosan, a másik reménykedve, a harmadik követelve adja a szót egymásnak, hogy új világ jön, hogy új világnak kell jönnie. Az egyén krízise, a meghasonlott lelkek félelme rezeg a nemzetek gazdasági, politikai s erkölcsi világának a felületén, míg benn a társadalom mélységeiben gigászi erők és energiák feszítik, hasítják a kapcsokat, amik a régi világot egybefogták. Ma már minden látó ember előtt kétségtelen, hogy a várva-várt új világ nemcsak közeledik, hanem már benne is vagyunk. Alakul, forr az új világ, sőt már az arculatát is bemutatta ott, ahol a válság zivataros hullámverése lecsöndesedett s a horizontot a szivárvány szeli át.
Azoknak a felfedezőknek, akik új világ felkutatására indultak, két nagy erőre volt szükségük. Az egyik, hogy rettenthetetlen bátorságuk legyen, a másik pedig, hogy tájékozódni tudjanak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!