SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Erdei utakon

: Erdei utakon

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

317 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632324323

tartalom:

"Fekete Istvánt, úgy gondoljuk, nem kell bemutatni az olvasónak, hiszen legnépszerűbb íróink egyike. Vadászíróként is közkedvelt; meleg, érzelmektől átfűtött ember- és természetszemlélete, szelíd, játékos humora, öniróniája: írásainak ezek a jellegzetességei vadászati tárgyú elbeszéléseiben, novelláiban, tárcáiban, rövidebb-hosszabb leírásaiban éppen úgy fellelhetők, mint egyéb munkáiban. A vadászíró Fekete István tolla alatt a vadászat élménye, kalandja azonban sohasem válik meghatározóvá, ő az élményt mindig egy hangulat alapjának tekinti, nem önálló mondanivalónak; különleges varázsának egyik titka talán ebben rejlik. Ebben az első kötetben főként azok az írások kaptak helyet, amelyek az író ifjúkori emlékeit idézik fel; ide sorsoltuk a szelíd iróniával átszőtt Matula-történeteket, a nagyotmondó, kétbalkezes Pacolai eseteit megörökítő elbeszéléseket, az író erdélyi vadászatairól szóló beszámolókat, továbbá a bravúros szalonkázásokat, a nagy nyúlvadászatokat, s az oly sok érdekességgel szolgáló uhuzásokat felidéző leírásokat.."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!