SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Falak és falromok

: Falak és falromok

Kiadás:

Pécs, 1994

Kiadó:

Jelenkor Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Élő Irodalom

Terjedelem:

301 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637770771

tartalom:

˝Nekem egy puska jutott, öreg ruszki szerszám. Fél órát sem volt a birtokomban; egy féllábú ember cserét ajánlott: a golyószóróját adta érte. Mivel hogy ő úgysem tud a falábával felmászni a tetőre, én ha felmegyek, többre megyek a hatékonyabb masinával, neki idelenn a puska is jó lesz. A golyószóró is orosz volt, a seregből ismerős típus, köztudottan gyatra konstrukció, ez meg egy különlegesen silány példány: állandóan leállt. Olyankor a töksötét padlástérben, egy kemény mögé kuporodva szétszedtem, összeraktam - közben körülöttem folyt a tűzharc -, akkor esetleg működött egy darabig. Már világosodott, amikor lejöttem a tetőről; a Szentkirályi utcában azonnal visszacseréltem egy puskára - talán még a japán-orosz háborúra készült, hosszúcsövű úgynevezett dióverőre. Ezzel csináltam végig a Rádió ostromát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!