SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Farkaskölykök és vízipockok

: Farkaskölykök és vízipockok

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Pénzes Peti, Csutka és gyerektársaik, meg a felnőttek: mama, Dénes bácsi, Marci bukkannak elénk Csernai Zoltán könyvében. Történetünk - sok lebilincselő, hangulatos pecáskalanddal, iskolai és családi megpróbáltatással - szinte ott kezdődik, ahol a Csukák, harcsák és rosszcsontok című ifjúsági regényben (1972. Móra Könyvkiadó) abbahagyták. Ezeket a csupa szépre, jóra vágyó "igazi" cserkészcsapatot játszó-utánzó kishősöket azonban ebben a regényben már mind gyakrabban csapja meg az élet szele: eltűnődnek a lét gondjain, a felnőttek furcsaságain, az elmúlás elháríthatatlan sötét árnyékán. Kalandjaik közben - bár csak ösztönösen - már ráéreznek világuk buktatóira, és hogy elérjék céljaikat, belekóstolnak a kényszerű megalkuvás gyötrelmeibe is. A szépben, jóban azért rendületlenül hisznek továbbra is, töretlenül keresik az igazságot, derűlátó gyermekhittel, saját költésű Vízipocokindulójukat dalolva vidáman masíroznak a Körösparton a rájuk leselkedő jövő felé.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!