SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Felelet. I-II. kötet

: Felelet. I-II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

401 p., 470 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A Felelet a magyar munkásosztály két háború közötti életének nagyszabású, ma már klasszikus ábrázolása. Egyike annak a néhány könyvnek, amely az ötvenes évek elején irodalmából maradandónak bizonyult. Dérynek abban a művészi formában: a nagyregény alakzatában sikerült időálló értéket teremtenie, amely máskülönben sorra kudarcra ítélte a próbálkozók erőfeszítéseit. Valóságos eposz született, amely valóságábrázolásának totalitásában, hőseinek emberi teljességében, szerkesztésének tágas rendjében egy éppen hogy elmúlt világról és lezárt történelmi küzdelemről hozott üzenetet" - írja a regényről egyik méltatója, Pomogáts Béla. A regény a harmincas évek Magyarországáról ad képet, főalakja, Köpe Bálint fiatal munkásfiú, akinek gyermekkora, szenvedések érlelte kezdődő férfikora a felelet az őt körülvevő igazságtalan és kegyetlen világra.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!