SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ferenc József szerelmei

: Ferenc József szerelmei

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Inter M. D.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

608 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szerző Szőgyén- Wittenbach Hubert nevét hiába keresi az olvasó az irodalmi lexikonokban. Az írói álnevek lexikonából is kimaradt. A Szőgyén-Wittenbach név Kalász (Kellner) József pozsonyi újságíró személyét rejti. Kalász a harmincas évek közepétől lett a pozsonyi Esti Újság munkatársa s az akkori Csehszlovákia legnépszerűbb, legismertebb magyar riportere. A könyv címe bizonyos értelemben megtévesztő, nem csupán Ferenc József, hanem közvetlen hozzátartozóinak szerelmi kalandjait is feldolgozza: Ferenc József és Erzsébet, Ferenc József és Schratt Katalin viszonya nyújtja a keretet Rudolf trónörökös tragédiájához, az őt követő trónörökös, Ferenc Ferdinánd történetének feldolgozásához.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!