SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ferencvárosi koktél

: Ferencvárosi koktél

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ugye, ismerik H. Kovács urat? Bizonyára hallottak már csodálatos történeteiről. Itt-ott megjelent már nyomtatásban annyi kaland, amennyit lejegyzett a hallgatózó író. Most úgy határozott, hogy összegyűjti H. Kovács úr eddig ismert történeteit és megmenti a halhatatlanságnak. Így kellett cselekednie, hiszen nem kívánhatja, hogy hazánk apraja-nagyja Szombathelytől Nyíregyházáig a budapesti 8888-as italboltba tóduljon, ahol két ferencvárosi koktél között (egy rész rum és két rész rum, de jól összerázva) saját fülével hallgassa H. Kovács urat. Itt, a 8888-ban találkozhatnak csak vele, s aki megkeresi, persze nem csalatkozik, mert Kovács igazán lendületesen és színesen tud hazudni, ezért is ragadt neve elé a H. betű. De csak viharos éjszakákon van igazán formában, amikor térdig érő északi szelek meg villámok száguldoznak, mikor nyárspolgárok lakásuk zugába rejtőznek. Ilyenkor különösen elemében van H. Kovács úr, beszél, beszél; felváltja vadonatúj hetvenöt forintosát, kivételesen ő fizeti a rundót. Ilyenkor az ivópulthoz invitálja a körülötte settenkedő kopaszodó írót is, akinek kegyesen engedélyezi, hogy közismerten olvashatatlan írásával lejegyezze a legfrissebb és garantáltan hiteles történeteket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!