SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Gramm Flórián a Földön és a pokolban

: Gramm Flórián a Földön és a pokolban

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Faust Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Gramm Flóriánban Korcsmáros Nándor a parányi hőst festi, a hétköznapi, de eleven embert dilemmával, környezetével, harcaival, reményeivel. Gramm Flórián a mindennapi ember hőskölteménye. Az ilyen léleknek is van vívódása, megbékülése. Az író Gramm Flórián küzdelmei közepette, bemutatja a mindennapi élet valóságát a holland festők intim jeleneteivel és erejével. Gramm Flórián földi életében a régi Pest - talán még egészen el nem múlt - feledhetetlen képét rajzolja. De Gramm Flórián földi élete megszakításával eljut a pokolba is. Itt látjuk az előbb rajzolt kép gúnyos, bölcs visszáját, filozófia szempontjai voltak azok, amik miatt az előző korszak, mely íróitól csak egyoldalú látást követelt, Gramm Flórián indexre tette. Éppen ezért Gramm Flórián megtisztulása a miénk is. Gramm Flórián korunk e szimbóluma, megtisztulása után visszatérhet a földre és boldog ember lehet, magával hozván írójának a vigasztalását, mely szerint mindenki boldog, aki tehetségének megfelelő helyen van, Gramm Flórián alakja korunk jelképévé magasodik. Korcsmáros Nándor könyve nemcsak lebilincselően érdekes, hanem finom környezetrajzával, pszichológiájánál, művészi formájánál fogva, regényirodalomunk nagy nyeresége.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!