SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hajnali három; Habfürdő

: Hajnali három; Habfürdő

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632818385

tartalom:

˝Miért változott meg ez a könyv? [...] Ez a könyv új. Ez nem jelenti azt, hogy "elkövetője" bármit is visszavon abból, amit a régebbiben gondolt. Csak éppen ő is továbblépett már, más megoldatlan kérdések érdeklik alapvetően. Amellett másokon át fel kellett ismernie, hogy szövegezése nem mindenhol vagy mindenkinek egyértelmű. A dolgokat önmaga tapasztalatain át szűrte le, de csak azokról beszélt, amelyekről úgy érezte, sokunk közös ügye lehet. Márpedig minden, ami kár egy-két emberben kételyt hagy hátra, elégtelen. (Az élet adta kételyek, a dolgok természetében élő bizonytalanság, az a meggyőződés, hogy a legfontosabb dolgokban nincs mindenki számára egyformán érvényes képlet, s ezért csak együtt tépelődhetünk, anélkül, hogy receptet adnánk, ebben a könyvben is élesen, kegyetlenül benne maradt!) E sorok közreadója változatlanul hisz a gyógyításban. Tudja, hogy sok mindenben akarattal túloz, még azt se bánja, hogy felingerel. Provokálni akar, ahogy az orvos is fellobbantja néha a krónikus kórt, hogy jobban gyógyíthassa.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!