SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Haydn

: Haydn

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝E könyvnek nem csupán egyedüli célja, hogy hűen a történelemhez, pontos adatokkal számot adjon a nagy osztrák zeneszerző, Haydn életéről és műveiről. Ez minden magasrendű hivatottsága mellett is kissé száraz és egyoldalú feladat lenne. Főcélom az, hogy a legszélesebb körökkel is megismertessem Haydn művészetét, jelentőségét és nem utolsósorban: emberi mivoltát. Népszerűvé kívánom tenni e páratlan értékű és érdekes alkotóművészt. Szeretném elkalauzolni az olvasót azokhoz az eszmei kilátópontokhoz, ahonnan helyesen látja Haydnt és műveit. Elsősorban a széles nagyközönséghez szól ez írás - és csak másodsorban a zenei szakemberekhez. Bár - őszintén remélem - utóbbiak számára sem lesz teljesen érdektelen, sok olyan részletet találhatnak benne, amely részükre is jelentékenynek bizonyul.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!