SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hazudtak a fegyverek

: Hazudtak a fegyverek

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Magyar Téka

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A föld alá süllyedt város regénye ez a könyv. A föld alá, a sötét pincékbe menekült ember viaskodása hét héten át az éhség, a szomjúság kínjaival és tolvajjá, rosszindulatú ellenséggé változott társaival. Azok, akik a föld színe fölött nemrégiben még fölényesen hordták civilizációjuk jelmezét, az óvóhely fülledt levegőjében, örökös halálfélelmükben eldobják álarcukat és megmutatják igazi arcukat. A megkoszosodott mérnök a szenny filozófiáját hirdeti, a tanárné szemérmetlenül, kihívóan szerelmeskedik, a tábornok a sérvkötőjével bajlódik, a fiús leány részegeskedik, a főmérnök pedig lovat kínoz, hogy ennivalóhoz jusson. Kicsinyeskednek, hazudnak, lopnak, erkölcstelenkednek, közben pedig reng a föld, térdreroskadnak a házak, tűz és láng emészti a világot és ebben a pokolban elhervad a tiszta szenvedély, tragikus csalódásba fullad egy szenvedő ember igaz szerelme. Havas Zsigmond könyve nem élményregény, de minden során mégis átizzik az ostrom szörnyű hetei alatt érzett szenvedés embertelen kínja és meglátjuk a pusztuló várost sirató író könnyeit."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!