SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hét pillangó

: Hét pillangó

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Dick Manó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

286 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Szép könyv, igazi regény kerül az olvasó kezébe, nagyon jól megírt, szép, szabályos regény és persze mindenek felett regénye az ifjúságnak, és a szerelemnek mindenekelőtt, és több mindháromnál: a Hét pillangóban Gábor Andor egy olyan világot búcsúztat el, amely minden fogyatéka, sebe, mélyen megbúvó - lehet: gyógyíthatatlan - baja dacára még egy megformált világ volt, egy cinikus, de még emberi érzeményekkel és évezredes mélységekben gyökerező kultúráival átitatott cinikus világ, amelyben a csibészségnek is megadták még a módját, amelyben a szélhámosságot is stílusosan űzték, egy olyan világtól búcsúzott e könyvben Gábor Andor, amely 1914-ben, azon a különös, különös nyár-éjszakán eltűnt végérvényesen.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!