SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hetedíziglen

: Hetedíziglen

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Szociográfia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632116038

tartalom:

"Ági néni! Nagyon jó érzés, hogy írja nekem, írjam meg azt, hogy akarok-e teljes névvel szerepelni a könyvben. És megírom, hogy legyen szíves, írjon bele teljes névvel. Mert azt akarom, hogy tudja meg minden ember, milyen sorson megy keresztül, aki olyan helyzetben van, mint én. Köszönöm, hogy ennyit törődik velem, pedig nem várhatom azt, amit a szüleimtől, vagyis nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam. Ági néni, megkérem, hogy menjen el hozzánk, mert nem kapok otthonról levelet, nem tudom, mi van velük, talán el is felejtettek. És még egy kérésem volna, ha tudna küldeni egy fényképet magáról, akkor legyen szíves küldjön, előre is köszönöm. Máskülönben dolgozom a nyomdában, nincsen semmi lehetőség. Ezzel zárom soraimat, maradok sok-sok szeretettel, minél előbb várom válaszát, sok boldogságot kívánok az egész családjának, Robi." "Robikám! Köszönöm hozzájárulásodat ahhoz, hogy könyvemben teljes névvel szerepelj, mert egy bizalmat jelen abban, hogy ügyedet híven képviselem. Ígérem, nem fogsz csalódni bennem. Voltam nálatok, szüleid betegállományban vannak. Anyád elesett a gyárban, bordáját törte. Apádnak a karja sérült meg, műteni kellett. Ezért nem írtak, pedig mindig rád gondolnak. Rosszul esik nekik, hogy nem tudtak csomagot küldeni, de nem volt akkor pénzük, és mire megkapták a táppénzt, akkorára lejárt a papír. Kérnek, hogy ne haragudj, és küldj megint csomagpapírt, beszélőt is, mert meg akarnak látogatni. Vigyázz magadra, maradj egészséges. Küldöm a fényképet, amit kértél, ha ránézel, jusson mindig eszedbe, hogy vannak, akik bíznak benned és szeretnek téged. Ági néni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!