SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hétország fejedelmei

: Hétország fejedelmei

Kiadás:

Budapest; Pécs,

Kiadó:

Halász és Társa Kft.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Seneca könyvek

Terjedelem:

268 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638599898

tartalom:

"A magyar államalapítás korában játszódó izgalmas és lenyűgöző történelmi regény hitelesen jeleníti meg Geyza (Géza) fejedelem, Szt. István király és Koppány alakját s azt, a népünk további életét eldöntő fordulópontot, amikor létrejött s megerősödött a nyugati kereszténységhez kapcsolódó magyar állam. A mű írója, immárom az élő klasszikusok sorába emelkedő Ujkéry Csaba érzékletesen ábrázolja a történelmi pillanatokat, s kitűnően megformált alakjain keresztül - mi, az olvasók is - részesei lehetünk a mozgalmas eseményeknek... A kötet bemutatja a korszak valódi történetét, új szempontok megismerését is lehetővé téve, s segít abban, hogy szívünkbe zárjuk történelmünk e sorsdöntő korszakának kimagasló alakjait. A kedves olvasó egy olyan kitűnő magyar történelmi regényt tart a kezében, amelyre mindig emlékezni fog, legkedvesebb olvasmányélményei között tartja számon."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!