SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hitek és tanok

: Hitek és tanok

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632708652

tartalom:

˝Granasztói Pál legújabb könyve szellemi-szemléleti örökségét, életének gondolati summáját próbálja körvonalazni. Művében az úgynevezett örök kérdések perspektívájából tekinti át életét - szakmájával tehát csak érintőlegesen foglalkozik -, és néhány alapvető fogalomról elmélkedve összegzi mindazt, amit élete tanulságaként fontosnak tart elmondani. Túlvilág - Család - Barátság, szerelem - Társaság, közösség - Valóság, képzelgés, emlékezet - Tudomány, művészet - Építészet és zene - Jövő és rend - A boldogság; talán ezek a fejezetcímek is jól érzékeltetik, hogy mi mindenről olvashatunk a közismerten széles körű tudásanyaggal és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szerzőnek ebben a bölcs és megértő derűvel megírt, az emberiség sorsáért aggódó, elgondolkoztató és mégis élvezetes, olvasmányos esszékötetében.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!