SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Híven a halálig

: Híven a halálig

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

421 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Tárkányi Sebőnek és szerelmesének, az aranyos vidám Mártának története elevenedik meg előttünk az 1848-49-es évek eseményekben gazdag forgatagán belül. Mivel az egyszerű életúton induló szerelmespár a forradalom és szabadságharc közvetlen, harcos, szenvedő és boldog részvevője lesz, ez a megszokottan, idillesen induló életút a korabeli Magyarország dicsőségével kezdődő forradalmának, majd siralmas összeomlásba torkolló tragédiájának, a tragédia izgalmas részleteinek rajzává tágul. Az írónak ezt a szándékát - akár rövidebb, akár hosszabb idő múlva emlékezünk is vissza a könyre - oly meggyőzően sikerült megvalósítania ebben a reális-regényes alkotásban, hogy az ifjú és idősebb olvasók minden bizonnyal egyaránt szívesen fognak visszagondolni rá.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!