SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hogyan kell a nőkkel bánni. Tárcák

: Hogyan kell a nőkkel bánni. Tárcák

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Göncöl Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

257 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639183466

tartalom:

˝Ebben a kötetben zömmel tárcákat talál az olvasó. A tárca az olyan a műfajok között, mint amilyen én vagyok az emberek között. Elegyes, nehezen megfogható, bajosan besorolható. Ilyen is, olyan is: van benne egy kicsi ebből, egy kicsi abból újságcikk is, meg nem is; irodalom is, meg nem is. A tárca lehet akármi: mesélhet egy történetet, esetet emlékezhet egy embertársra, szólhat házról, városokról, múltról, ököruszálylevesről, bármiről. A tárca egyszer vidám, máskor szomorú, néha dühös, néha cinikus. A tárca hol olyan, hol ilyen fene tudja, milyen. A táncáról egy dolog tudható biztosan csupán: olyas dologról nem szólhat, ami az írójának közömbös. Amúgy a tárca idejét múlta, korszerűtlen, avult. Nemhogy a 21. századba nem való, de már a 20-ik.-ban is idegenül feszengett. Mondom, hogy olyan, mint én vagyok.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!