SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Holdidő

: Holdidő

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Saxum Kiadó Bt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637168311

tartalom:

˝Mélységes mély a múltnak kútja˝, de nem csak a történelemé, az emberiségé, hanem a tiszavirág életű egyéné is Ez igazi csoda! Életünk hetven-nyolcvan kurta földi évet, s visszatekintve döbbenetes mennyiségű. Évszázadokra való emlék kígyózik mögöttünk. Olyan ez mint az álom. Alváskor néhány perc alatt napokat és hónapokat, sőt éveket élhetünk át. Úgy látszik kétféle idő él az emberben: a földi életé és az örökkévalóságé. Ez a könyv kalandozás az én nemzedékem múltjában, a békebeli béke, a háború, a diktatúrák és a csalóka szabadság éveiben, amelyeket ma sommásan egyszerűsítve ˝átkos múltnak˝ hazudnak. Persze bőven volt részünk embertelenségben, kegyetlenségben. a butaság pöffeszkedésében, akárcsak ma. Mégis sokszor áttört rajta a szellemi fény: az alkotás lehetősége, a szerelem, a jókedv, az önmagunkra ismerés, és az abszurd világ szívből eredő kinevetése. Portrékat írok őseimről, és egykori ˝nagyemberekről˝ - sőt ebben a 10 arcképpel bővített új kiadásban egészen kicsi emberekről is, de csak olyanokról, akiket személyesen ismertem és nagy hatással voltak rám. Művészek, tudósok, papok, filozófusok, politikusok, szélhámosok, háztartási rabszolgák arcéle villan fel. Ma már mind halottak. Életben lévő rokonaik, barátaik bocsánatát kérem!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!