SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Hullócsillagok

: Hullócsillagok

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

510 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9634005861

tartalom:

"Gyermekkori játszótársak hit és szeretet kapcsán felépített szerelme. A férfiúi tévelygés majdnem végzetes következménye Kató és Jenő életében. A későbbi testi-lelki jó barátnő, Irén vergődése. Kató idő előtt halálának reá nehezedő kihatásai. Kató és Jenő magzatát imádságig szerető anyai magatartása. Vali és Károly, Vilma és Péter, Ildikó és Kornél, Gizella és Pál, Gyula és Éva, Gréti és Sanyi viszontagságos sorsalakulása. Börtönök...Hazafiak kivégzései. Olga, a szovejt-orosz tanítónő felbukkanása, a három magyar jó barát, Péter, Gyula és Tamás Kamcsatka szigetén töltött hosszú éveiben. Dobos orvos és Benedeki Apollónia a II. világháború utolsó éveire eső - még az 1919-es Tanácsköztársaság felszámolása előtti korban szövődött - viszonyának feléledése, Budapest ostroma, az ország bekebelezése. A Verejtékünk és jutalma fejezetben a szenvedések és nélkülözések sorozata az egyetemes magyar népre. Az ítéletben egy hazáját és gyermekét, valamint férjét hűtlenül elhagyott asszony vet számot önző életével. Ugyanakkor a másik asszony a Korvin köz felszakított betontestén lépked három és fél éves kisfiával, keresve férjét és Katótól reá maradt 13 éves nevelt gyermekét. Újabb orosz betörések nyomán a tér füstbe borul, repeszdarabok érik mindkettőt, és kialszik szemükben a fény."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!