SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Isten hárfása

: Isten hárfása

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Ordass Lajos Baráti Kör

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630014920

tartalom:

A lübbeni ódon templom kőkockáin kongó léptekkel néhány ember megy végig. Ketten közülök ruhával letakart s könnyedén átkötött csomagot cipelnek. Óvatos járásukon meglátszik, hogy vigyáznak terhükre s azt sértetlenül akarják rendeltetési helyére vinni. Hátul sörtehajú gyerek kullog, kezében fedélnélküli szeges ládika, nagyfejű kalapács és olyan T betűre formált lénia, mint amilyen ácsok és asztalosok szoktak használni. Elől borotváltarcú papi ember halad letűnt századok jellegzetes viseletében, mellette két tisztes ruhájó férfi. A nyitva hagyott ajtón át gyermekzsibongás csapódik a templom komor boltíve alá, mintha friss, kacagó tavaszi fuvalom szárnyalna a falak között. Az oltár mellett az emberek leteszik terhüket s a takaró ruhák göngyölegéből egy arckép kerül elő. Nézegetik jobbról-balról, közelről-távolabbról, aztán a papforma ember hosszú lécdarabbal a falat mutogatja. Láthatóan a kép felfüggesztésére ad utasítást. Csendes beszélgetés közben mind eltávoznak, csak a bőrkötényes és a sörtésfejű gyerek maradnak benn.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!