SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ítélet Canudosban

: Ítélet Canudosban

Kiadás:

Toronto,

Kiadó:

Vörösváry Publishing Ltd.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

172 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Az "Ítélet Canudosban" nem hellén téma, nem is elvont filozófia, ellenkezőleg: a mai világ egyik legszörnyűbb rákos daganatáról - az anarchiáról - ad izgalmas, mesteri kórleletet. Jóllehet a regény cselekménye a múlt század végén játszódik le Brazília egy kis dzsungel-városkájában - Canudosban -, a téma ma időszerűbb, mint valaha. A lelki anarchia, aminek elszörnyedt szemtanúi vagyunk, ami bombákat dob, gyújtogat, egyetemeket dúl fel és az erőszakot "erkölcsi törvénnyé" avatja - még a nukleáris Armagedonnál is kínosabb és embertelenebb pusztulással fenyeget bennünket. Azt akarja megsemmisíteni, ami legbecsesebb földi tulajdonunk: az emberi lélek belső egyensúlyát, a közösséget alkotó ember rendező erejét, tehát azt, ami élőlényből "emberré" tesz bennünket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!