SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Jel

: Jel

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

341 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Jel: valamilyen szándékosan létrehozott, jól érzékelhető jelenség, amellyel valaki valamit közölni akar valakivel. Jel: olyan jelenség, esemény, helyzet vagy ezek olyan vetülete, amelyből múltbelire, meglevőre vagy bekövetkezőre lehet következtetni. (Jel: személyen vagy barmon lelhető, személyt vagy barmot megkülönböztetni alkalmas jegy, sebhegy, vágás, csonkaság.) Jel: dolgot, fogalmat, gondolatot, eszmét jelölő írott, rajzolt, nyomtatott, képszerű vagy vonalas ábra vagy egyéb jelkép. (Jel: olyan megnyilatkoztatás, cselekvés, érzékelhető jelenség, amelyet bizonyos lelkiállapot, tulajdonság, hajlam következményének ítélhetünk.) Jel: cselekvésre, magatartásra fölhívó mozdulat, cselekvés, szándékosan létrehozott jelenség. (Jel: adat, nyom, amely valami után megmarad.) (A szó maga ősi örökség a finnugor korból. Eredetileg nyomot, lábnyomot, csapást jelentett.)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!