SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Jó mulatást!

: Jó mulatást!

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

169 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Urbán Ernő kötete hangulatos kisregényt, karcolatokat és anekdotákat tartalmaz. Szerelem, vidámság, kétségek és váratlan beteljesülések, vígjátéki félreértések és meglepő fordulatok jellemzik ezt a jól megszerkesztett kisregényt. A hősnő Bársony Kati, kívánatos, ringlószemű kicsattanó egészségű fiatal özvegy, és a hős: a széles vállú, kedvesen esetlen autóbusz-kalauz. Kettejük kalandos, buktakókkal teli szerelmi idilljének szálait a tréfára kész öreg Bársony bácsi is szövögeti, nemcsak a véletlenek. A kötet többi - rövid lélegzetű írása - beleilleszkedik a kisregény által megadott alaphangulatba. Szerzőnk a karcolatok és az anekdoták témáit elsősorban a mai paraszti életből meríti. Ízesen, érdekesen mondja el humorba, szatírába kívánkozó történeteit. Kedélyesen és anekdotázva, a hibák kijavíthatóságába vetett őszinte hittel ír emberi mellékfogásokról, rossz szokásokról.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!